bad days, good days..

jaha..riktigt riktigt Riktigt tråkig dag, dvs idioter som jobbat idag, har nog aldrig vatt så förbannad som jag har varit idag på jobb, folk som tror dom är störst bäst o vackrast o så kan dom inte ens lösa ett problem när det väl är dom som ska lösa det och vem får lösa det då fast att det inte är mitt jobb?! Jo, jag...säg inte till mig att man ska ta itu med problemet när man inte kan göra det utan ändå lämnar över det på oss. jävla knastar.

Vatt en pisse dag från början till slut. Inkompetent personal och grymt irriterande/förvirrade resenärer.

Aja nått positivt är väl att man ska åka iväg till gbg och jobba där en vecka iaf, känner på mig att d blir mkt filmtittande på den bärbara datorn eftersom jag ska vara där själv o bara jobba nätter typ...Aja blir bra med pengar ivartfall, ska ju flytta igen så måste införskaffa ny soffa o lite annat skräp hehe...men men nu är tiden verkligen inne för att ta hand om sig själv och inte förlita sig på föräldrarna. Stå på egna ben. En härlig känsla.

Jaha summera veckan då. Vatt en trevlig vecka, men visst, lite skit har man fått höra som jag ej pallar med.
Körde supermotard igår, skoj skoj =) går som fan dom små motorcyklarna hehe.

aja.

Och jovisst, du kanske stör dig för att man ej svarar eller glömmer men en annan sak är ännu mer irriterande, när man får svar typ 5tim senare och då jobbar man inte ens ;P haha. Kände bara för att ge lite tillbaka ^^ men menar inget dumt ^^ skämt å sido typ^^

*Oh i miss you quite terribly*

Time will change you.

jaha, då försov man sig idag haha, illa när man ändå börjar kl 9 :P aja d gick bra i vart fall =)

iövrigt är livet rätt perfekt nu, har min underbara Emelie, jobbet är på topp just nu, snart egen lägenhet igen och min underbara katt Piggen hehe.

Piggen o Tessan fyllde förövrigt 1år igår ^^

Fick världens sötaste kort av finaste ida i posten, du är så söt min fina hehe..ja behåller nyckeln ^^

jaha, är trött o seg ida så blir inte mkt mer skrivet för jag orkar verkligen inte :P
men uppdaterar snart igen.

Well ajö.

=/

Idag är en dag som man önskar att man aldrig vaknat på...

<3

image2

You make butterflies in my tummy. <3

Hemlös lördag..

Jaha, vad ska man säga, lördag o inte en jävel har pengar o vill ut =/ fan blir trött på detta snart...jag pallar inte hemmafester längre, blir lätt tråkigt, jag vill ut, in i dimman och festa och dansa om man känner för det..men nicht.

aja tänker på dig iaf, önskar du kunde vatt här hos mig, tycker snart inte om mina jobbetider längre, nästa gång får vi ha semester samtidigt ^^ men tycker så sjukt mkt om dig. Vill va med dig natt och dag. Emelie, i like you!!!

tur att veckan kommer inte är så jobbig ju, 2 nätter en 16-24 och en jävla växlingstur på fredagen 11-19, aja hoppas den går snabbt iaf..och att man får svar från lokförarskiten snart...

well som vi sa så rätt men ändå så fel, tur att du förstod iaf....

sweetest girl

Jaha, har inte uppdaterat på ett tag nu, men jobbar igen så inte mkt tid till datorn då..
Fan va kul det är att jobba =) jävligt härligt folk på jobb nu, alla nya som börjat, mer ungdomar så att säga, dom gamla är fåtaliga nu och det är rätt skönt, man märker att man är mycket gladare när man jobbar med "rätt" folk och det är ju iofs skönt =) har så sjukt kul om dagarna och hjärnan får jobba, det är då jag trivs, bättre arbetsplats får man fan leta efter..

Jaha, gått o blitt kär har man med =) hon sa verkligen dom rätta orden man ville höra så hon fångade faktiskt mig.

I övrigt så har det väl inte hänt så fruktansvärt mycket, lite vardagssaker som händer alla väl :) Kan väl säga att Guitarr hearo 2 går varm på mitt xbox iaf hehe, satsar hårt på mina fem guldstjärnor nu hehe, lyckats få tre låtar med guldstjärnor nu ^^ (klappar mig själv på ryggen) måste ju bara tilläga att vissa låtar är skitsvåra haha, hjärnan o fingrarna vill inte kommunicera ibland ;P

Jaha lite ny musik kanske man får lägga upp här.

Wyclef jean ft Akon, Lil'l Wayne, Niia - Sweetest Girl
Piles ft Akon - Hypnotized
2pistols ft  T-Pain - She got it
Chris Brown ft T-Pain - kiss kiss
T-Pain ft Shawana - Backseat action
Smitty ft Kaewun -  Died in your arms (remix)
Lloyd ft Young Joc - Get it shawty
Cupid ft Christina Millian & Timbaland - Do your Dance
50 cent ft Justin Timberlake & Timbaland - She Wants It

Lyssna och njut =)

Pörfekt ^^

En pörfekt dag =)
Dagen började med att jobba, äntligen! Så skönt, skulle haft växlingen men lasse som hatar öresundstågen tyckte vi kunde byta så sagt och gjort, jag hatar växlingen men älskar öresundstågen ^^ men det blev en bra start iaf, lika rörigt och förvirrat som vanligt men ack så kul =)

När jag kom hem och parkerade bilen så slog det mig, mitt xbox360 borde ju komma snart, går upp och in i lägenheten och vad ser jag? JO mitt xbox hade kommit ^^ men ingen lapp från posten att mina lampor hade kommit, så gick in på internet tog kollinummret o sökte, d hade kommit :D så ner i bilen igen, körde och hämtade, hem snabbt, packa upp o oooooo va fina :D:D värt väntan må jag säga =) Ringde tom och frågade om han kunde hjälpa mig sagt o gjort, åkte dit och började skruva o ha oss, en massa sladdar, men angeleyesen får vänta, drog sladdar och så men konstaterade att sladdarna var för tunna så kabelbrand var vi inte så sugna på så sket i dom sålänge.

Och nu är jag här! Försökte ju ringa dig men inte fan svara du :P aja, kanske upptagen me något viktigt,,,
Imon börjar jag kl 7 igen, segt, fick bara 4tim sömn inatt, hade för mycket positiva tankar i huvet inatt, kände mig nästan som ett barn innan julafton, så glad o såå rastlös hehe. men men, somnade till sist iaf.

Det var allt för mig denna gång. På återseende? ^^

Äntligen.

Sista dagen på semester, sen jobb =) ska bli riktigt skönt och börja jobba igen, är så trött på att vara ledig hehe.
Få träffa alla på jobb igen har alltid så kul nästan, visst några dagar kan ju vara jobbiga när fel folk jobbar men oftast så är det hur kul som helst. Man börjar undra lite smått hur det går med lokförarutbildningen, har ju fått ett mail att jag är med till andra omgången men vill ju få det undanstökat så jag vet om jag kommer bli utbildad till lokförare eller ej. Hade varigt bra iaf, en säker framtid ett bra jobb och framförallt bra betalt, kan väl säga att jag enbart tar detta jobb för pengarna måste plugga en massa år annars för att få denna lön.

Hmm bilen har fått sig ett upplyft nu kan man säga, Nya 18tums fälgar och en ny grill i fronten har kommit på plats, Lamporna som jag väntat i fem veckor på kommer på måndag eller tisdag, kommer bli ett klart lyft. Sen xenon på det så blir det lovely ^^ Är glad att jag inte sålde/bytte den, är verkligen en fin bil och har aldrig vatt så nöjd över en bil som nu.

Och det senaste, jag lär antagligen flytta ut till Annestad igen, är riktigt trött på att bo hemma, friheten är mer värt än läget man bor på. Det får vara värt dom pengarna att bo där ute, där är ju inte så att jag inte har råd att bo där direkt. Sist jag flyttade hemifrån var ju mer för att jag var redo för att bo med någon men så blev d inte, men nu efter några månader hemma så vill jag verkligen härifrån! Och annestad är ett väldigt trevligt område faktiskt.  Så på tisdag ska jag dit o snacka med dom =) jag är mogen nog att gå min egen väg nu.

Jaha, helgen iövrigt då, fredags var det festa som gällde, blev förkrök hos mig, sen lilla torg och slutligen slagt, en mkt trevlig kväll får jag säga =) även om någon blev för full ;)
Går dagen hände det itne så mkt, vaknade vid 14tiden, snackade med tom, han kom hit och vi stack till burger king, blev frukost där för min del hehe, tog det lugnt under dagen och sen träffade jag vanessa på kvänne, och vi gjorde absolut inget hehe, åkte runt lite här o där, körde till lund o kollade läget där men hände inget speciellt sen hem o lämna henne och sen hämtade min överförfriskade mamma ^^

RSS 2.0