så mkt men ändå så lite

Har inte skrivit på ett tag som ni märkt, har varit i Malmö och sen i Hallsberg en vecka så har inte haft någon större lust eller tid till det direkt.

Det var skönt att komma hem till Malmö, dom två första dagarna iaf sen tyckte jag bara det var botten, blivit en annan sak nu när man flyttat, är inte så kul att bo hemma hos föräldrarna igen. Jag älskar mina föräldrar mer än något annat på denna jord men hey, when you move, you move :P Måste säga att min katt var superkelig under hela tiden jag var hemma, skönt att se att han kommer ihåg mig och fortf hoppar upp i min famn och somnar där, helt underbar katt!

Träffade lilla elli en stund på torsdagen, alltid kul att träffa henne, en av dom jag saknar mest när jag är borta från Malmö faktiskt, mycket speciell flicka det där =)

På fredagen så träffade jag Mia, det var sjukt längesen men kul att träffa henne igen, we are like salt&pepper eller som forrest gump säger, "Peas & Carrots" =) Hoppas det löser sig med din fyr ^^
Vi vandrade runt på Entré, första gången jag var där och kan säga att jag inte är ett dugg imponerad, trodde det skulle vara nya företag, men ikke, samma skit som finns på Mobilia, triangeln och Hansa i princip, snyggt bygge men dåligt innehåll.

Efter det så körde jag till Grönby eller vad det hette och träffade Andy och fixade till hans bil så den gick ordentligt igen, så nu är den i klass med min motor =)

ja, sen lördagen och söndagen är inte värd att nämna, dom hamnade i papperskorgen ivartfall.

Det jag såg framemot mest med att komma hem var att träffa en person som jag inte träffat på evigheter men blev det av? Nej, förstod redan på onsdagen att det inte skulle bli av, blev jag sårad? Lite.
Känns som man kämpar i motvind ibland.

Vecka i Hallsberg gick sakta, 4dagar där är som 2veckor, men nu är jag JTF:ad (Nya säkerhetsföreskfriterna för järnvägen) om ni undrade vad det var.

Har varit två dagar med Strålande sol och varmt så in i, har försökt vara ute i det fina vädret men blir bara att man kör runt i bilen till sist för det är inget kul att sitta själv och sola, när man tror man har suttit där en timme så har det bara gått en kvart.

På återseende.

why..

why cant love be simple?

I would like too tell here but i can't. </3

Söndag

Så nu uppdaterar jag på en söndag! inte en tisdag :P

Veckan var rätt lugn tyckte jag, slog väl rekord i påkörda fåglar iveckan, på två dagar så tog jag 7 stycken :P varför ska dom flyga in i fronten på mitt tåg för...

Helgen var trevlig faktiskt, fick ett sms igår vid 10 av en arbetskollega om jag vill hänga med ut och äta och dricka lite öl med några stycken. Träffades på Harrys kl 19 åt åt och snackade en himla massa, var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår haha, kramp i magen och kinderna till sist. Efter Harrys så drog vi till något ställe och sjöng karaoke,  skrattade lika mkt där, dock så var jag för nykter för att sjunga :P sen drog vi till silk och dansade och drack lite till innan vi drog hem på efterfest hos Daniel och Linda, jag kom hem kl 4 påmorgonen och då var det ljust igen =/ aja jag somnade som en sten ^^

Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade rätt så sent, stack ut en stund i friska luften sen hem igen och började laga mat, gott gott =) jag börjar bli en riktig kock snart ;P

Imon ska jag ta tåget kl 7.22 till sthlm för utbildning där, ska ha brand och L-ABC, ni vet släcka lite eld och blåsa liv i en docka :P

På onsdag eller torsdag så ska ja hem till Malmö, får passa på att åka hem när jag kan, kommer inte hem på två mån sen så =/ aja tiden går fort =)

ne på återseende.

Tisdag.

Det verkar som det blåser medvind för min del just nu iaf, om det går som det ska så kanske jag flyttar tillbaka till Malmö redan nästa år! :D


Sista veckan på praktiken. Återstår bara diverse utbildningar, dock så fick jag reda på ida att jag får Lok o vagnar som första fordon, alltså blir jg klar två dagar senare än alla andra, högst negativt, plus att jag får köra en sjuhelvetes massa till Mora och Falun under sommaren, i hate.


Enough said.

Tisdag

Det är lustigt, ena veckan så snackar man skit mkt men sen slutar personen skriva eller svarar kortfattat, orka eller något.

Denna vecka så har jag bangårdskännedom på jobb, åker runt till olika städer och kollar in hur bangårdarna ser ut, slappt och enkelt. så snart bara 5v kvar sen kör jag själv =)


Har flyttat till västerås nu, börjar få lite ordning i lägenheten nu, behövs diverse möbler för att det ska bli så som jag vill ha det =) har invensterat i min första microvågsugn, så svart och fin ^^

Puss hey!

RSS 2.0