update!

happ, då har man kört stressbältet som dom kallar det, tyckte det var relativt lugnt, men var inte mkt utrymme för misstag. kul o få se lite nytt iaf, sthlm central är ju sjukt stort! men kul o få komma in i alla rum som finns där ^^ nje, känns kul när man väl får köra iaf.

Nu när vi kom tillbaka till västerås, helvete säger jag bara, en massa fulla kaxiga fjortisar på stationen! omg, har dom inget liv eller vad?

åhh åka pendeltåg....

Well, idag ska man köra tåg då...ska köra mellan sthlm, eskilstuna och arboga sen tillbaka samma väg, slutar 22.26 ikväll, aja ska bli kul att få komma ut lite =)

Igår satt jag större delen på hotellet, snor tråkigt!

ne off!

västerås..

Happ, är i västerås just nu, känner ingen här så det händer verkligen noll..
Vad gör jag då här? jo jag är på min första praktik period nu, skönt o få köra lite istället för att bara plugga, har inte bestämt mig om jag tycker det är kul eller ej, aja får väl se hur det ger sig, kanske bara tycker det är tråkigt för att vi är två st som övningskör så det ger ej lika mkt kör tid och det är verkligen tråkigt.

är ledig idag, tänkte gå o kolla runt lite här i staden men har verkligen inte orkat, känner ingen motivation direkt...värdelöst o bo på hotell med, äter så ojämnt, finns inget inärheten här heller, det är nu man ska ha bil så man kan kolla runt...

märks att jag kanske inte trivs? undra varför.....

RSS 2.0