Äntligen.

Sista dagen på semester, sen jobb =) ska bli riktigt skönt och börja jobba igen, är så trött på att vara ledig hehe.
Få träffa alla på jobb igen har alltid så kul nästan, visst några dagar kan ju vara jobbiga när fel folk jobbar men oftast så är det hur kul som helst. Man börjar undra lite smått hur det går med lokförarutbildningen, har ju fått ett mail att jag är med till andra omgången men vill ju få det undanstökat så jag vet om jag kommer bli utbildad till lokförare eller ej. Hade varigt bra iaf, en säker framtid ett bra jobb och framförallt bra betalt, kan väl säga att jag enbart tar detta jobb för pengarna måste plugga en massa år annars för att få denna lön.

Hmm bilen har fått sig ett upplyft nu kan man säga, Nya 18tums fälgar och en ny grill i fronten har kommit på plats, Lamporna som jag väntat i fem veckor på kommer på måndag eller tisdag, kommer bli ett klart lyft. Sen xenon på det så blir det lovely ^^ Är glad att jag inte sålde/bytte den, är verkligen en fin bil och har aldrig vatt så nöjd över en bil som nu.

Och det senaste, jag lär antagligen flytta ut till Annestad igen, är riktigt trött på att bo hemma, friheten är mer värt än läget man bor på. Det får vara värt dom pengarna att bo där ute, där är ju inte så att jag inte har råd att bo där direkt. Sist jag flyttade hemifrån var ju mer för att jag var redo för att bo med någon men så blev d inte, men nu efter några månader hemma så vill jag verkligen härifrån! Och annestad är ett väldigt trevligt område faktiskt.  Så på tisdag ska jag dit o snacka med dom =) jag är mogen nog att gå min egen väg nu.

Jaha, helgen iövrigt då, fredags var det festa som gällde, blev förkrök hos mig, sen lilla torg och slutligen slagt, en mkt trevlig kväll får jag säga =) även om någon blev för full ;)
Går dagen hände det itne så mkt, vaknade vid 14tiden, snackade med tom, han kom hit och vi stack till burger king, blev frukost där för min del hehe, tog det lugnt under dagen och sen träffade jag vanessa på kvänne, och vi gjorde absolut inget hehe, åkte runt lite här o där, körde till lund o kollade läget där men hände inget speciellt sen hem o lämna henne och sen hämtade min överförfriskade mamma ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0