året lider mot sitt slut..

Julen är över, skönt. Folk skruvar upp sig så mkt för en dag på året. Nästa år SKA jag jobba jul, det har jag helt bestämt mig för.

2008 har väl vatt ett annorlunda år helt klart, både bra och dåligt men överlevde gjorde man. Två arbetskollegor som gått bort iår, den ena gick bort förra veckan tyvärr, känt han sen jag var liten :( Tog hårt på både mig och pappa.
Annars så har det varit väldigt blanade känslor genom året, folk som kommit och gått, Utbildning som börjat.

En del är saknade en del vill man aldrig mer se.

så inför 2009 lär bli ett helt annorlunda år, nytt liv ska börjas och flytta till ny stad. Blandade känslor kan jag väl säga. Men ju mer negativt som händer så ser man fram emot att flytta. Dock känns det tråkigt att lämna vissa vänner här hemma.

Nästa vecka ska ja få träffa sötas lilla bebis ^^ kom natten till julafton och det ska bli såå kul och få se den lille =)

På återseende.

True Colours

Underbar.


men oj..

va folk tar åt sig =/

Efter mitt lilla utlägg så är det flera som har "svarat" i sina bloggar, men vet ni det var faktiskt inte till nån av er...om ni känner er så träffade så kom till mig istället...

och jo, du gav upp, annars hade du inte gjort som du gjorde utan ställt mig mot väggen o rett ut d hela...men du valde din väg vilket visar att du bara är som alla andra...trist.

är trött på folk som bara hör av sig när dom vill något, men när man hör av sig ifall man vill ses eller så så går d inte för då är dom upptagna men så säger om en annan gång men inte ett ljud..säger bara bite me.

Skulle kunna skriva minst 100rader om vad jag tycker om olika personer just nu men ne, jag biter ihop och håller det för mig själv istället....

Och ja mia, jag förstår dig, det var inte menat till dig....inte lätt o förlora två personer på ett år...blev själv ledsen när din morfar dog :(

RSS 2.0