helg snart!

Äntligen Malmö!

Ska till Mora ikväll och sova där, sen åka tåg från mora hela vägen ner till Malmö, ca 8½timmes resa. En stycke dator, en stycke ipod samt en stycke bok så jag tror jag överlever resan faktiskt :)

Ska bli skönt o komma hem några dagar, åker dock på måndag igen, dagen innan min födelsedag :(

Just, ny mobil ligger på posten och väntar :D Blev en SE c905 med 8.1Mp kamera o gps o bla bla bla.
är så sjukt trött på min HTC Touch Diamond, någon som vill köpa? :P

Ne kan bli lön nu så ja kan köpa en systemkamera ^^ ska bli naaajs.

Tiden rinner iväg sjukt fort, har redan vatt i v-ås 3v =/ fått erbjudande på en till lägenhet, en 3:a på 69kvm 5200kr i hyra, och självklart har man inte tid att åka och titta på den för jag ska ju till malmö =/ sista anmälningstiden är på söndag så..plus så ligger den i ett område som jag kanske inte är såå sugen att bo på. aja får se vad som händer iaf..

Nej nu ska denna uniformsklädde herren göra det sista innan det är dags att åka till jobb.

På återseende.

:'(

Det mesta suger för stunden...
Vill bara hem till Malmö...
Skiter i allt...

:(

Hates to be me sometimes...


Lördag..

Som jag har sovit, längesen jag sov 12tim, behövdes faktiskt.

Sov i Falun natten till igår, körde därefter till Mora och tillbaka ner till Sala. Gick faktiskt riktigt bra, börjar få kläm på att bromsa med loktågen, blir ju bättre och skönare åkning för våra resenärer.
När vi kom till Sala så satte jag mig i första klassen och åkte vidare för att träffa Fredrika, kan ju säga att jag somnade direkt när jag satte mig i vagnen ^^

Väl i Sthlm så gick vi och åt buffé på någon sorts Thai restaurang, helt okej faktiskt, men verkar inte som om någon ovanför skånes gränser vet hur sötsur sås ska smaka :P

Hela tanken med att vi skulle ses var att vi skulle gå på Bio och se Benjamin Button, och den började inte visas förens kl 20.50, då hade den varit färdig 23.25 och sista tåget till Västerås går 23.37 så det hade blivit lite väl tajt med tiden. Så vi vandrade runt till olika Biografer för att se om någon visade den tidigare, någon biograf på östermalm visade den 19.00 men den hade vi aldrig hunnit till, så vi gav upp hela idén med bio istället. Får se om vi tar det en annan dag istället =)

Idag har jag inte gjort så mkt, var istan och köpte handskar! har jag tjatat om i typ 4-5mån men glömmer det alltid :P Plus så köpte jag en Harry Potter bok med, vet inte om jag redan har den eller inte men jag vet om att jag inte har läst den iaf så nu har jag något att fördriva tiden med iaf.

Nu blir det Cola och en Semla =)

På återseende.


Början på det nya..

Då vart veckorna över i Hallsberg. Slutprovet gick bra men inte tillräckligt bra tyckte jag, fick 96 av 110 poäng.
Så nu är det 14veckors praktik som gäller i Västerås. Jag är färdig Lokförare v25 så nu längtar man tills man är färdig.

Hoppas tiden går fort, vill ju köra själv! :D

En annan sak jag längtar efter är våren! Har fått på nytt avgassystem på bilen så nu låter den underbart ^^
längtar tills man får köra den igen, hoppas bara man får ha den ifred här uppe i v-ås.

vet inte vad jag ska skriva, är inte på jättebra humör ida. Känns som vissa saker inte vill gå min väg helt enkelt..

RSS 2.0