*Happy*

damn, jag är fast ;)

Det finns dagar..

Det finns dagar man inte kan resa sig upp, en önskan om livet som visar sig vara drömmen,
en plats för mig o mina, där vi kan koppla av. Jag är trött på att förtas, snälla låt mig vara jag,
låt mig va, bara bort från min väg och gör plats för en sån, när han sänker sitt svärd, jag svär,
jag har aldrig öppnat käften, alltid trott d va bättre, låt mig, folk få ge mig smällen
jag är ingen tapper soldat, kunde gått i jävla väder, gett upp efter första för att mina sår dom läcker
det trodde jag, men tiden fick bevisa att ödet för mig var att svika och berika så, fler lögner
fler slag, en kniv i mitt hjärta men ändå så led jag varje dag men jag ska resa mig upp,
ni kommer inte ångra dagen då jag blev född.
     

Det finns dagar då man inte kan resa sig upp, man är trött, man är sliten.
Det finns dagar då man inte kan säga någonting, man är trött och livet passerar förbi.
      

Det finns vägar som jag följer och jag drömmer, himmelriket ligger runt mina fötter.
Fast jag kämpar så springer tiden iväg och jag fruktar ett liv utan dina andetag.


Okej..?

Hmm vad händer, så mycket funderingar och tankar...

Säger saker o så men får inga liknande kommentarer tillbaka typ...kännt mig så glad o så på sistone men sen när man börjar fundera mera på det så börjar man undra. Får köra hårt på att ta en dag i taget, vill ej bli sårad eller så mer men känns som man blir det i slutändan ändå...två skilda världar men med liknande erfarenheter..mjo aja svårt o sluta tänka på d iaf...

Har svårt att ställa folk mot väggen, jag litar alltid på att det kommer ut förr elle senare men mjo, får nog sluta me d...frågar man inte så får man inte veta...

Varför blir man så osäker på sig själv?
Jag menar, när man väl umgås så känns det bra o så men när man sen är ifrån varandra så kommer all tvivel o funderingar, då menar jag för vad motsatt sida tycker o tänker. Väldigt egensinnigt o tänka så, ja vet men what to do? jag är en grubblare, det kan ingen ta ifrån mig.

Behöver man en ledtråd eller en hint för att bli bekräftad?
Mjo ibland.

Lev i nuet, tänk inte på vad som kunde blitt, tänk på vad som kommer.

Time will tell

Ne ajm out! Miao ^*

Tisdagen...

Vaknade kl 12, med årets huvevärk =/ inge kul, började dagen med att springa ner o flytta bilen o ställa om p-mätaren, lapplisorna var ute gjorde sitt meningslösa jobb ju :P

Satt hemma till 16 typ, Tom ringde o frågade om jag kunde komma till lägenheten han håller på o renovera vid erikslust, sagt o gjort så begav jag mig dit, tur man inte är målare, hade aldrig pallat d :P sen stack vi till en pizzeria o åt pizza, va inte så jättesugen så tog en margharita.
Sen när vi hade ätit upp o så så begav jag mig bort till Ellinor, d va hennes tur o bjuda på glass så =) körde en liten runda sen stannade vi o tog en glass, och hon fick äran att flytta min bil ;P blev ett leende på hennes läppar där hehe..sen ringde Kristian och sa att han körde till mig för att hämta upp mig för vi skulle se transformers så jag fick köra ellinor till hennes mamms så hon fick hämtat sin cykel.
Hem lämna bilen, hoppa in i Kristians bil o så begav vi oss mot gustav.

Var lite skeptisk för att se transformers, jag menar hallå? bilar som förvandlar sig :P men mot min förväntan så vart den faktiskt bra, rätt komisk med =) var bara en nackdel, biosalongen på Royal var som en bastu! varmt varmt varmt...

Hade ett väldigt långt och trevligt samtal i telefon inatt, närmare bestämt i 2tim o ingen av oss gillar o prata i telefon ;P tiden bara rann iväg, pratade mkt, längesen man gjorde det med någon överhuvettaget i tele..ser fram emot fler sånna stunder ^^

två dagars ledighet över nu, börjar kl 13 imon så det är rätt skönt =) lite sovmorgon iaf ;P sen är man ledig lör, sön o mån. rätt skönt faktiskt =)

Säger bara att Kurt Nilsen, shit vilken röst han har =/ kolla på you tube när han sjunger låten halleluja. OMG.
Men låten Never Easy är dock bättre ^^ sån man vill somna eller ligga o mysa till.

Ne snart sängen. Har hand om x31 imon =/ värsta kaoset, innan var det organiserat kaos men nu är det bara kaos...

"Att ibland stanna upp et tag, kan vara enda möjligheten att orka gå vidare" - Olle Wedholm

Never Easy

Jag har bestämt mig, jag ska ha en Evo nu så audin får försvinna ^^ visst den e fin o så men vill ha mer motor ;P

Ny mobil har man med, w880i, den kostade mig 65kr haha...

Dagens låt: Kurt Nielsen - Never easy

I close my ears when words come flying out
I have heard them all before
Just a lot of hope flushing down the drain
It is better this way
I am going away

"Lycka är när vad du tänker, vad du säger och vad du gör är i harmoni" - Mahatma Gandhi

övertid =/

jahapp, fick jobba över lite idag, men d kunde man nästan räkna ut med tanke på hur dom har lagt turlistorna.

Så mycket tankar, Positiva men ändå förvirrade. Vet ej vilken väg jag ska gå.

hmm resan är nästan spikad nu, såå skönt bokar den på tisdag men d blir dit jag vill iaf och rätt avresedatum iaf.

Bra låtar just nu:

Backyard Babies - Roads
Timbaland feat Francisco - Way I Are(Remix)
Goo Goo Dolls - Broadway

Jag vill känna hur perfekt din hand passar i min.

Broadway..

Är inne i en Goo Goo Dolls period nu igen, bra låtar med bra texter. Vill verkligen spela trummor igen, ska ta fatt i det på allvar nu, dumt o bara låta det rinna ut i sanden lixom.

Regnar ute, tur man är ledig idag iaf.

Finns inget bättre mysväder än när det regnar, tänk er själv stå ute i regnet och få den perfekta kyssen med den man tycker om, den där härliga känslan som gör en varm och pirrar till lite extra i kroppen. Man glömmer allt för en stund, regnljudet i bakgrundet och känner vattnet rinna längst ansiktet. Som när man duschar ihopa fast det är inte samma känsla.

Tiden går fort, mycket fort. Snart dags o boka resan, ner till värmen. Skönt o glömma det mesta för en stund, bara ha kul med vännerna. Ska bli riktigt kul iaf.

Livet känns bra iaf, allt går åt rätt håll, aldrig sin på pengar vilket är skönt, är inte hemma så mycket. Införskaffat träningskort med niklas nu, så nu har man nått mer o fördriva sin tid på dagarna med.

När vet man om man börjar tycka om någon..?

Negativitet

Från att vara glad till nere. Den ena är negativare än den andra. Orka. Jag ger snart upp. ställer upp datorn på vinden och slänger mobilen i havet. Då slipper man se, höra och läsa en massa strunt. Säger man nått snällt så får man en spydig kommentar tillbaka.

Och ja du blev blockad. Det kommer du vara tills du förstår själv varför jag sa som jag sa. Men förstår du inte d själv så känner du tydligen inte mig.

Från en sak till en annan.

Vet ej hur jag ska tolka situationen, eller vad man ska kalla d, positivt ena stund men sen vet ja ej.
Min press stämmer rätt bra. Dock förstör internet bara mycket. Ska man skita i datorn ett tag framöver kanske? Känns som man borde göra det. Se hur många som egentligen saknat o snacka med mig...

När ska du sluta ta bort kommentarer =/

En massa negativa ord och meningar jag vet, men jag pratar trots allt med er, försöker vara glad och positiiv jömnt, men allt har en gräns. Varför spelar dom flesta dumma och lidde viktiga ibland, vissa är det hela tiden och andra lite mindre. Mår ni bättre själv av det? jag hade ju bara mått dåligt av att betee mig så. Finns ju roligare saker och göra här i livet.  Jag menar, varför skapa en massa bekymmer när man bara vill bli av med allt. Folk kommer alltid till mig och berättar om sina problem och diverse annat skit, men frågar dom nångång hur jag mår? =/
Jag orkar inte vara så värst positiv snart längre, man ger så mycket och får tillbaka så lite. Tänk er själv julafton, ni ger julklappar till var och en och själv får du tillbaka en julklapp och så är det nått du inte ens har önskat dig och undrar vad det skulle vara bra för så blir du bara ledsen och besviken. Så känner jag mig ibland, försöker vara till hands hos alla men får inget tillbaka.

Men som tur är så kommer det in solstrålar i ens liv ibland, ni få men ytterst speciella som kan få mig att le, skratta och känna mig omtyckt för den jag är. Jag kan vara glad utåt men inuti kan det vara ett uppror och det ser ni.
Finns dom man kännt länge länge som aldrig har sett det, utan bara tycker om att tänka på sig själv, sure fight until the last man stands men varför skaffa vänner då på vägen om det bara ska vara en ytlig vänskap?

Nej Vänner är något man tar vara på i vilket läge som helst, alla karaktärer är ju unika, en går du o shoppar med, en fikar du med, en tränar du med o.s.v. ja ni förstår situationen. varför låta (oftast) skitgrejer förstår, dumt o sumpa något man byggt upp under en tid. Kan inte en sann vän förlåta, då har det aldrig vatt en vän ens.

Vill bara ut, sätta mig på gräset, titta ut över havet och känna, jag lever, tillsammans med dig! Med en glass i handen. Mmm Solero Exotic

"Att djupt älska någon ger dig styrka. Att vara djupt älskad av någon ger dig mod" - Lao-Tzu

Verkligheten..

Förkyld, ont i halsen och hälseneinflamation inte mys direkt men får gå, orkar inte sjuka mig o bara ligga hemma, finns inget tråkigare.

Hmm som jag misstänkte så verkar verkligheten ha kommit ikapp eller ja, känns som så iaf. Men men kul så länge det vara iaf.
Dock var det trevligt iaf.

Jag tänker mycket, försöker hitta vägar här i livet som känns rätt för mig. Man kan väl säga att jag filosoferar mycket och oftast trivs jag med det, men ibland kan det bara bli för mycket. Bra tankar blir till dåliga men aldrig tvärtom, tror på det värsta ibland. Men till mitt försvar får jag väl säga att jag är en bra människokännare iaf, det har jag fått erfara och jag har rätt om det mesta. Känner på mig när nått är fel. Ibland önskar jag att det inte stämde men då hade man bara levt i en lögn till sist och jag klarar verkligen inte av lögner. Enda gången jag själv hade ljugit hade varit för att försvara någon annan för att inte sätta denna i en bister situation annars varar ärlighet längst.
Jag har bestämt mig, jag är en grubblare, en stolt sådan. Svart på vit. Att ha två världar kan vara bra att leva i, en vi kallar verklighet och en drömvärld som man kan bestämma lite själv och som känns bra för en själv. Nu syftar jag inte på att vara två olika personer, det ger en inget och det blir en värld med lögner. Hur länge klarar man att leva med det.

Gjorde IQ-test idag igen, blev bättre, 122p får väl vara nöjd för ett tag nu iaf.

RSS 2.0