Sjukt bra...

Har fastnat helt för serien Heroes på tv4, kan snart inte hålla mig till en gång i veckan, ska skaffa avsnitten o köra ett heroes marathon som jag gjorde med the oc ^^ slutar så spännande varje gång så det kliar i hela kroppen efter att få se mer, längesen man följde en serie som man kände så till.

Wie, får lägenheten på måndag riktigt skönt! Så flyttar väl lite små saker då och då fram tills på torsdag då man flyttar helt, jobbar hela tiden så är inte ledig förens på Torsdag så. Sen nästa måndag igen så hämtar jag min nya katt Fancy :D:D så sjukt söt alltså hon är 12v då ^^ Ska lägga in en bild på henne så ni får se hur hon ser ut =)

jobba torsdag fredag o lördag me, drygt men på lördag är det extra så det blir ju bara bra med pengar. Och min älsk kommer hit me ju ^^ namnam^* Love you <3


image3

Så galet fin! <3

..

Undrar när man bara kan vara sig själv, för när man försöker vara sig själv så räcker d inte tydligen, då gör man bara en massa fel osv...suck suck suck.


Raindrops

Kan bli så irriterad på företag ibland, Emelie köpte en ny telefon på tre iförrgår som det visade sig vara fel på så jag sa till henne att lämna tillbaks den inom 7dagar från köpet för lämnar man tillbaka den inm 7dagar så har du rätt att få en ny telefon igen annars skickar dom iväg den på reperation. Sagt och gjort, hon åkte iväg idag och skulle fixa det, gick in på tre och pratade med dom, dom sa att hon skulle lämna in den och hon gjorde som dom sa, fel! jag ringde henne och sa vad som gällde så jag tog saken i egna händer och ringde till tre's kundtjänst. Fick pratat med en tjej som antog mig för vilken svensson som helst som inte kan något om konsumentköpslagen och menade på att om telefonen är trasig så ska man lämna in den så dom kan se vad som är felet och då brast jag, sa till henne att enligt konsumentsköpslagen för mobiltelefoner så gäller följande att om enheten i sig är trasig och visar sig inom 7 dagar från köpet så har du rätt att få ut en ny telefon utan kostnad och butiken ska reklamera den felaktiga. Kan då säga att det blir tvärtyst i telefonen, sen kommer en liten hes röst som säger, det har du ju faktiskt rätt i och så bad hon mig vänta. Sen återkom hon och bad om att få mitt mobilnr så hon kunde återkomma. Efter en 10min så ringer hon tillbaka och sa att hon hade pratat med butikschefen i den affären som Emelie lämnade in telefonen i och sa att hon hade rätt att hämta ut en ny telefon och dom skulle reklamera den gamla. Detta är väl ett typiskt exempel på att alla företag inte kan konsumentsköplagen, eller det gäller väl på personalnivå, tycker en utbildning inom det hade ju inte skadat, för vill man ha en återkommande kund så ska man väl ta hand om kunden främst och inte göra det som är enklast för en själv, har jag inte rätt?

Jaha, närmar sig flytt känner jag, ska bli najs =)

På sistone har väl inte hänt så värst mycket, var o jobbade i gbg en vecka och så har jag faktiskt blivit facklig förtroendeman på mitt jobb, ohoj klättrar i karriärsstegen ;) hehe...

ne återkommer inom kort.

Im in love ^^

RSS 2.0