En månad kvar..

Ja om ca en månad så flyttar jag till västerås, kommer kännas tungt när man kör ifrån Malmö med flyttlaset.

Undrar hur allt kommer se ut om ett år, som det känns nu så kommer det vara rätt ensamt =/
Får försöka se det positivt och göra det bästa möjliga åt situationen här uppe...

Idag är det väl ganska exakt 3mån tills jag är färdig lokis med, ska bli så skönt att bli klar, trött på praktik nu.

Aja, har inte så mkt att säga, ingen lust till att skriva direkt..

Det är värst vad folk har blivit hemlighetsfulla av sig.


Du är speciell, glad att du är min vän =) ha det så skönt i GC och hoppas allt ordnar sig fram till resan.

oj oj..

I söndags var jag nog inte riktigt vaken alltså, skulle till jobb, gick ut på väg till bilen, fick vända för jag glömde mina glasögon som vanligt, går ut till bilen igen och när jag ska starta den så är den hel död! hade glömt stänga av lamporna så dom har varit igång hela natten. går tillbaka till lägenheten och ringer en taxi, väl framme på stationen 142kr fattigare så upptäcker jag att jag glömt mina jobb nycklar hemma så fick gå in på resecentrum o be lite snällt så dom kunde öppna upp till mig..

Dagen flyter på bra iövrigt tills jag får en högst pinsamt mobilsamtal haha säger dock inte vad det handlade om ;P

Men har äntligen fått en lägenhet i v-ås!! det var fan på tiden god damn it! Fick en trea precis som jag ville ha, är på 69kvm med inglasad balkong på fjärde våningen, så den första maj är den min =)

Så nu ska man investera i lite nya saker till den då den har ett rum till att fylla som inte min förra lägenhet hade. kul kul =)
älskar att köpa inredningssaker men tavlor är så sjukt dyrt!  Hate it.

Har beställt Snapoff till bilen, är en lite tillsats till ratten så man kan ta av ratten enkelt och minskar stöldrisken avsevärt, nu är det bara larm och nya högtalar som ska in och lackera vingen och montera FMIC sen är den redo för en sommar till :D

Förövrigt så beställde jag ett Playstation 3 idag med, haha men har kollat på blueray spelare och en sida sålde det Ap billigt rent ut sagt så blev en ps3:a eftersom den har blueray.

Så både Xbox 360 och Ps3 hemma så kan det bli många roliga timmar med spel och film =)

Ne får ta tag i mig själv och börja läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen på svenska, har läst den på engelska men inte på svenska än, älskar den världen alltså, kan leva in mig helt i J.K rowlings värld om den lille trollkarlen.
Längtar tills Filmen kommer i sommar!

Hmm just ja, blev 23år för en vecka sen, men d var inget speciellt, jobbade och sov i Mora den dagen.

Blev skit förbannad på jobb idag, eller rättare sagt utbildningsenheten.
Ska ha en veckas växlingspraktik som ingår i utb. och jag har kämpat för att få den i Malmö eftersom jag har jobbat med det i 2års tid och vet hur det går till så jag vill inte gå och öva detta med någon men vår rektor tyckte det vore bättre om jag var i hagalund eftersom dom har mer att göra och det kan jag väl förstå och idag fick jag reda på att jag ska vara i Hallsberg! Blev så jävla förbannad så jag skickade ett mail till min personalfördelare och bad han vidarebefodra det till utbildningsenheten. Idioter.

Ne, nu kan det bli vår så man kan ta ut bilen så jag kan bli lite glad om dagarna iaf.

RSS 2.0