Tisdag.

Fick pratat med min arbetsledare idag, hände ne liten incident på jobb igår som inte var så kul faktiskt.

Idag har jag klippt mig, köpt en ny klocka, nya t-shirts och strumpor, skönt att kunna handla lite bara sådär ibland =)

Snackade med Tom idag och han hjälper mig att flytta ihelgen så det är fixat det med =)

Imon börja jag kl 5 på morgonen :( ska ju bli intressant o stiga upp i tid, börjar kl 4.34 på torsdag, hua tidiga dagar tycker ja inte alls om!


Söndag.

Har verkligen inte hänt något idag, hade hoppats på kanon väder ida som det var igår, så efter jag vaknat så stack jag ut och handlade en tidning och satte mig nere vid vattnet och började läsa, dock så var det hmm inte molnigt men dissigt så solen var inte så skön som jag hade hoppats på så efter en timme så skett jag i det hela och åkte hem.

Bokade tågbiljetter för nästa helg, får ta natttåget hem på söndagen, ska bli en upplevelse, första gången jag åker natttåg =P typ alla tåga var fullbokade på söndagen =/ hemskt ju eller bra om man ska se det så för företaget.


När hela världen står utanför.

ny design på bloggen, tackar så mkt för hjälpen Zandra :)

Idag har det verkligen varit underbart väder, fick tvättat bilen idag igen, jävla fåglar! Tanke var att jag skulle sola lite idag men det blev att jag körde runt i några timmar istället, men imorgon så jävlar! :D

2v praktik kvar totalt nu, sen diverse utbildningar sen är jag färdig.
Flytt nästa helg med, håller tummarna för att jag får nycklarna tidigare! Blir lite jobbigt annars =/ blir ju inte bara jag som blir påverkad av flytten då...

Känns trist när en vän behöver en och man inte kan hjälpa till på något sätt :( 

Nä har inte så mkt att säga mer.

Elina är värd en ros eller två lite då och då =)


Maskot!

Hade en trevlig Maskot med oss i tåget ida ^^ han satt i rutan när vi kom upp i loket, en svart/vit liten voffsing =)
plus att loket hade radio! så det var en trevlig tur mellan västerås och sthlm, RC6 1404 är ett vettigt lok, dock fel färg på det :P

körde upp bilen i söndags, 60mil senare så hade jag ont i röven och var nästan döv, och jag körde faktiskt till 90% lagligt hela vägen med =) svårt o låta bli att gasa till ibland med 300hk under huven ;P
Men nu när jag väl har den här så har jag faktiskt knappt kört med den =/ kan väl vara för att jag har jobbat så mkt, men känner inte alls för att sticka ut och köra som jag gjorde när jag var nere i Malmö :S lutar nog åt att den säljs efter sommaren tyvärr, intresset börjar svalna och en Audi A4 står högst på listan över saker man vill ha just nu, kan bara inte bestämma mig om jag vill ha en kombi eller en sedan....ilandsproblem deluxe!

Den 15juni har jag min examination och det betyder då att den 16 juni är jag färdig lokis :D:D man börjar se slutet nu =)

Får hoppas att det löser sig med nycklarna till min nya lägenhet så jag kan få dom den 30april, annars blir det den 4maj och jag tänkte ju flytta den 2maj =/

Tinchy Stryder ft N'Dubs - Number 1 spelas en hel del ur högtalarna för stunden.

Damdidam haaaaaaj


oh yes!

Då har man bokat tid för inlämning av bilen på brl så man kan få högtalare fram i skiten, blev dock den 11Maj så får vänta ett tag till =/

Köpte ny parfym ida, Lacoste Elegance igen ^^ luktar sjukt gott ju hehe..
Och så köpte jag en Peak tröja som jag gått och sneglat på ett tag med ;) röd o fin ^^

Så imon börjar man kl5.50, har jour fram till 12 typ men kl 11.52 sätter jag mig på tåget till sthlm för att sedan åka till Malmööööööö :D blir en packa helg inför flytten, kan ju vara kul och se vad man hittar i gömmorna!
Ska pilla lite med bilen med så den klarar resan upp till västerås med =)

Happ iövrigt så är det hyfsat väder ute, lite molningt men dock ändå varmt.

Ne, kipp haj!

Om man ändå kunde...

Tänk att få sitta utmed havet med en iskall Solero-glass i handen nu, hade varit underbart! Tyvärr är det jobb om två timmar.




lite om allt och inget..

Denna helgen så har det inte hänt något alls, inte haft någon motivation till att göra något alls.
I Lördags när det var så fint väder så var jag dock ute och körde länge, skönt med rutan nere och takluckan uppe, sommarn är på väg, rätt lustigt hur vädret kan vända så snabbt, för 2v sen kom det 3cm snö på en natt och nu så är det 12-15 grader ute och strålande sol dock så har vädret idag (läs söndag) inte varit så bra, grått och trist men helt okej värme/kyla iallafall.

Semestern är klar nu, blir v.29 - v.32 sjukt skönt. Mesta tiden skall tillbringas i Malmö.

Skall åka hem till Malmö på torsdag, ska packa lite i min lägenhet införflytten ibörjan på Maj. Tur att man slutade köpa en massa saker till lägenheten när man fick reda på att man skulle flytta så man inte har en massa skit att släpa med sig.

Bilen skall köras upp till västerås nästa helg, ska bli skönt att få hit den faktiskt. trist att den ska stå stilla nu när säsongen är inne.
Ska lämna in den för att få högtalare fram i bilen. Musik är viktigt ^^
Vingen ska lackas med, sen funderar jag på att lacka huven svart med medans man ändå är igång.

Vänner ska fråga hur man mår, men hur många frågar egentligen?

Ibland undrar jag vad som hade hänt om man hade gjort andra val här i livet, finns en sak som jag hade velat ändra på som hade gjort mig starkare som person, men tyvärr försent.

Ne inte så mkt att skriva, skriver mer i dagarna som kommer.


Ps. Elina är ett litet sällsynt guldkorn som betyder mkt för mig ds.

Och så saknar jag att prata med lilla elli med =) hoppas du hade en trevlig semester.


RSS 2.0