Dagen..

Steg upp klockan 11 ida, o var på ett strålande humör, Satte ju på nya fälgar på min bil igårkväll så var ju happy för det. SLängde i mig frukosten och for iväg för att tvätta bilen o fälgara, vilken skillnad..så fin..så sjukt fin =) bara på med lamporna och den nya grillen sen så blir den ännu finare ^^ så 8200kr på bilen denna månad, skönt man kan jobba extra så pass mkt så man höjer lönen rejält.

Efter ett litet varv runt malmö och träffat oskar en liten stund så for jag hem. Började diskutera med papps om en ny TV till dom, deras gick sönder igårkväll så det var dags för en ny. Så det blev elgiganten, jme data, onoff, siba och expert, måste ju jämföra priser och utbud. Så efter att snackat med mamma och hittat tv:n vi ville ha så bestämde vi oss för att köpa den MEN ett problem, vi hade min bil och vad har jag i den? jo mina andra fälgar :P så fick åka hem lämna min och ta papps bil. Sen tillbaks på siba ytterligare en gång kl var då fyra och vi började kolla kl ett hehe. Papps hade bestämt sig för en likadan tv som jag har, en 37"LCD men när vi kollade priset så hade dom helt plötsligt höjt 1200kr? vi fatta inget så vi snackade med en säljare, och då visade det sig att en annan säljare hade klantat sig och satt dit en skylt som skulle börja gälla efter 17.00 så vi bara, men då väntar vi en timme till. Gick in på videomix, kollade lite på filmer och köpte lösgodis. Sen gick vi in på vackertass o kollade mat till katterna, sjukt dyr mat dom ska ha :P 10kg's påse kostar 569kr hoppas dom njuter av varje tugga :P ja tiden gick och vi gick tillbaka till siba och köpte LCD tv:n sen var det hem o installera. Så 4½timmes tvletande över :P aja, var väl värt det i guess. Så i d stora hela blev det en far & son dag, trevligt...blir inte så mkt sånt nu förtiden, träffas nån timme här hemma och nån minut på jobb, kanske är en fördel att man jobbar på samma jobb?

Sen blev det lite träning sen träffade jag vanessa och kristian, snacka lite skit o sådär som vanligt, alltid trevligt.

Och nu sitter jag här med en massa tankar i huvet som vanligt, shit va livet kan vara komplicerat ibland, varför måste man tänka så mkt ibland? Tror jag måste börja läsa min nya harry potter bok, slippa en massa tankar om varför allt är si o så.
Jag tror man förstör sig själv genom att tänka för mkt.
Gess ge mig mitt xbox 360 tillbaka så kan man spela bort tiden ^^ men tar väl en månad till lite drygt :P skit som går sönder.

"Man hör bara de frågor man är i stånd att besvara" - Friedrich Nietzsche

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0